LVI fortsättningskurs 2 dagar – nya datum

Postad den 16 feb, 2023 i Aktuellt, Kalendarium

Vi planerar för en fortsättningskurs i implementering av LVI. På denna 2-dagars kurs fokuserar vi på utveckling, implementering, drift och förbättring av records management i en continuum model med inspiration från ISO 30302:2022. Missade du grundkursen så kommer ett nytt tillfälle 8-9 juni.

Alltfler visar intresse för Ledningssystem för verksamhetsinformation (LVI). På kursen går vi igenom LVI baserat på de internationella standarderna i ISO 30300 serien. Kursledare är Tine Weirsøe. Information har blivit strategiskt viktigt ”det nya guldet”. Bakgrunden är bland annat stigande informationsvolymer, ineffektiva processer och arbetssätt. Samtidigt har GDPR gett ett ökat fokus på alla former av information och informationens hela livscykel inklusive gallring. 

Målgrupp för kursen är specialister informationsförvaltning, verksamhetsutvecklare informationshantering, informations-hanteringsstrateger, records managers, document managers, arkivarier, bibliotekarier, dokumentcontrollers och liknande i offentlig och privat verksamhet.

Kursledare är Tine Weirsøe, direktör för Scandinavian Information Audit som arbetar som konsult, revisor, undervisare och föredragshållare. Hon har mer än 30 år erfarenhet av dokument och  informationshantering inom flera verksamheter i de nordiska länderna, USA, Schweiz, Holland och Italien Hon var ordförande för den danska kommittén under arbetet med ISO 15489-familien i 10 år och ämnesansvarig för records management på MIR (Master i Informationsforvaltning og Records Management) 2012-2018, Aalborg Universitet/Københavns Universitet (IVA).

Programblad: RM implementering med ISO 30302

Tid: 9-10 februari 26-27 april 8.30-15.30 båda dagarna (incheckning och tekniktest från 8.30 och kursen startar 9.00)

Plats: Kursen körs digitalt via Zoom 

Anmälan: Boka din plats HÄR

Dokumentation: Länk till lösenordsskyddad sida

Pris: 5 900 kr, i priset ingår dokumentation, samt standarden ISO 30302. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.