Var sak på sin plats – Informationsförvaltning och gallring

Postad den 28 jun, 2019 i Aktuellt, Kalendarium, Konferenser

FAI bjuder in till chefsseminarium om god informationsstruktur ”Var sak på sin plats – Informationsförvaltning och gallring”. Dagen är ett samarbete med PrivacyWorksBjud med din chef på seminarium.

Förmiddag: Hur skapar man en struktur i sin informationsförvaltning som är logisk, lätt att använda och säker? Om medarbetarna inte får använda e-posten som ett arkiv och inte lagra på sin hårddisk, var ska de lagra sina dokument då? Att skapa en god informationsstruktur är A och O i allt dataskyddsarbete, påstår vi. Och kanske en av de svåraste utmaningarna man måste våga möta. Lyssna på vår panel och få många bra tips, ställ frågor och prata med systemleverantörer!

Eftermiddag: Bevarande och gallring av information är en fråga som diskuteras i alla organisationer, åtminstone de som arbetar seriöst med sina dataskyddsfrågor. Hur ska en dokumenthanteringsplan ser ut? Vad ska man ta hänsyn till när man fastställer gallringstider? Lyssna på vår panel och få många bra tips, ställ frågor och prata med systemleverantörer!

Tid: Onsdag den 20 november 2019 kl 9.00-16.30

Plats: Convendum Regeringsgatan 30 i Stockholm

Kostnad: 2900 kronor för en halvdag och 4900 kronor för en heldag. Dokumentation och lunch ingår. Medlemsrabatt gå 2 betala för 1.

Vi livestreamar dagen till 10 % rabatt!

Anmälan: Boka din plats här

FlyerFAI2019-Seminarium-20nov

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.