LVI-kurs i Stockholm (ny tid 4-5 feb 2021)

Postad den 12 okt, 2020 i Aktuellt, Kalendarium

FAI har bjudit in Tine Weirsøe för en två-dagars-kurs i LVI (Ledningssystem för verksamhetsinformation). Information har blivit strategiskt viktigt ”det nya guldet”. Bakgrunden är bland annat stigande informationsvolymer, ineffektiva processer och arbetssätt. Samtidigt har GDPR gett ett ökat fokus på alla former av information och informationens hela livscykel inklusive gallring. Alltfler visar intresse för Ledningssystem för verksamhetsinformation (LVI). På kursen går vi igenom LVI baserat på de internationella standarderna i ISO 30300 serien.

Målgrupp för kursen är specialister informationsförvaltning, verksamhetsutvecklare informationshantering, informations-hanteringsstrateger, records managers, document managers, arkivarier, bibliotekarier, dokumentcontrollers och liknande i offentlig och privat verksamhet.

Kursledare är Tine Weirsøe, direktör för Scandinavian Information Audit som arbetar som konsult, revisor, undervisare och föredragshållare. Hon har mer än 30 år erfarenhet av dokument och  informationshantering inom flera verksamheter i de nordiska länderna, USA, Schweiz, Holland och Italien Hon var ordförande för den danska kommittén under arbetet med ISO 15489-familien i 10 år och ämnesansvarig för records management på MIR (Master i Informationsforvaltning og Records Management) 2012-2018, Aalborg Universitet/Københavns Universitet (IVA).

ProgrambladProgram for ISO 30300 course in Stockholm 26-27 March 2020 v2

Tid: 4-5 februari 2021

Plats: SIS Conference Center, Torsplan, Solnavägen 1E i Stockholm

Anmälan: Boka din plats HÄR. (Max 25 personer)

Pris: 5 700 kr, i priset ingår dokumentation, fika och lunch samt standarderna ISO 30301 och ISO 15489.

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.